Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Beoordelingen

In een tijd waarbij wij makelaars er als beroepsgroep in onderzoeken vaak niet goed af komen is het natuurlijk vreemd dat vrijwel alle makelaars in hun reviews alleen maar negens en tienen scoren. Vaak worden alleen de opdrachtgevers gevraagd waar de verkoop of de aankoop vlekkeloos is verlopen. Maar die verkoper waarbij het allemaal wat stroever liep of waar de makelaar een paar keer te laat op de afspraak was wordt niet om zijn mening gevraagd.

Wij van Lindenhorst vinden dat niet objectief en daarom doen wij daar niet aan mee. Wij meten de  kwaliteit van onze dienstverlening liever af aan het aantal complimenten, taarten en flessen wijn die we krijgen. En dat gebeurt regelmatig. Dat is voor potentiële woningverkopers niet zichtbaar. Maar wel eerlijk. En lekker.

Tijdens de waardebepaling krijg je natuurlijk wel een indruk van de makelaar. Soms is dat al wel voldoende. Je weet echter niet of hij, of zij, alles uit de kast haalt voor de beste deal. Of zijn afspraken wel nakomt. En altijd op tijd is.

Maar hoe weet je nu met welke makelaar je in zee moet gaan? Het gaat toch om veel geld en je wilt dan ook een goede keuze maken. Vraag gewoon eens in de buurt of op een verjaardag naar de ervaringen van anderen. Of bel eens aan bij een woning met een ‘VERKOCHT’ sticker op het bord. Dan hoor je het echte verhaal. Onze verkopers zijn daar in ieder geval graag toe bereidt.

Volg ons op Facebook

Laatste items

Categorieën