Huis verkopen

Huis verkopen

In 5 stappen uw huis verkocht – hoe werkt het?

Stap 1 – De beslissing

U heeft besloten om te verhuizen en uw woning te verkopen, de eerste stap zet u door ons uit te nodigen voor een adviesgesprek en een gratis waardebepaling. Wij houden rekening met uw omstandigheden, brengen uw woonwensen in kaart en geven u een maatwerk advies, waarbij u zelf de keuze maakt welke diensten en vorm van verkopen het beste bij u past.

Stap 2 – Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk, een nette opgeruimde woning verkoopt nu eenmaal sneller. U ontvangt van ons alle benodigde formulieren die van belang zijn voor het verkooptraject, we leggen de gemaakte afspraken vast in een overeenkomst waarna de fotograaf de opdracht krijgen om uw woning zo goed mogelijk op beeld vast te leggen.

Stap 3 – Huis op de markt

U krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk, wij zorgen ervoor dat de woning op de juiste manier wordt gepresenteerd op de websites zoals Funda, Jaap, Huislijn e.d. Op uw eigen woningwebsite worden alle extra gegevens toegevoegd zoals plattegronden, kadastrale kaart, video, brochure en overige informatie. Diverse (social) media worden ingezet om uw woning onderscheidend in de markt te zetten.

Stap 4 – Verkopen

Wij begeleiden het gehele traject van eerste bezichtiging tot aan de notaris, alle facetten komen aan bod zoals: onderhandelen, aanvullende voorwaarden, overname roerende zaken, financieringstermijn en ontbindende voorwaarden. Tijdens het onderhandelen geven wij u continu advies, maar u blijft altijd de baas. Wij leggen de gemaakte afspraken vast in een koopovereenkomst waarna beide partijen ondertekenen. Wij zorgen ervoor dat de notaris de juiste stukken ontvangt.

Stap 5 – De overdracht

Uw woning is verkocht en alle ontbindende voorwaarden zijn uitgewerkt. Wij plannen een eindinspectie en zorgen ervoor dat we samen een laatste ronde door de woning doen. Wij controleren of de gemaakte afspraken zijn nagekomen en nemen de meterstanden op. We vullen samen het formulier in waarna koper en verkoper een handtekening zetten voor akkoord. Samen gaan we naar de notaris voor de overdracht.

Bescherming tegen een emotionele verkoop

Contact

Tijdens het gehele traject zullen wij u begeleiden en tevens behoeden voor een te “snelle emotionele” verkoop. U kunt eerlijk en betrouwbaar advies van ons verwachten waarbij u zelf altijd de baas blijft over uw beslissing.

Contact opnemen Direct bellen

Bescherming tegen een emotionele verkoop

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod